« ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτριου Σαββόπουλου, σύσκεψη με θέμα «Εξελίξεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΤΕΙ». Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Νεστορίου, αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι σε θέματα παιδείας από τους Δήμους Ορεστίδος και Καστοριάς, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Καστοριάς, καθώς επίσης ο Διευθυντής και οι Προϊστάμενοι των τμημάτων του Παρατήματος του ΤΕΙ Καστοριάς.

 

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και προσπάθεια εξεύρεσης της προσφορότερης λύσης για την περιοχή μας, όλοι οι φορείς συμφώνησαν ότι πρέπει να ήμαστε ενωμένοι και προετοιμασμένοι για μια κοινή πρόταση υποβολής όταν αυτό απαιτηθεί. Κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης και διαβεβαίωσης του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, πολύ σύντομα θα ανοίξει η δημόσια διαβούλευση σε τοπικούς φορείς Πρώτου και Δευτέρου βαθμού, οπότε θα μάθουμε και τις πραγματικές προθέσεις του Υπουργείου.

 

Η συνάντηση κατέληξε με ανανέωση του ραντεβού και περαιτέρω συζητήσεων βασισμένων και στις επόμενες εξελίξεις.

Σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τη σύσκεψη.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Ιούνιος, 2011, 11:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr