«Ο προγραμματισμός είναι εύκολος» πρόταση βιβλίου για τους μαθητές-φοιτητές

Ο βασικός σκοπός αυτού του βιβλίου που παρουσιάζεται σε μορφή σχολικού βοηθήματος για το αντίστοιχο μάθημα τεχνολογικής κατεύθυνσης της 3ης Λυκείου, είναι να αποδείξει ότι η εκμάθηση των αρχών του προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί να είναι εύκολη, όπως επίσης και η ανάπτυξη δεξιοτήτων στον προγραμματισμό.

Ένας δεύτερος και πολύ ουσιαστικός στόχος αυτού του βιβλίου είναι να παρέχει αποτελεσματική βοήθεια στους μαθητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις. Ένας τρίτος στόχος είναι να διευκολυνθούν σε μεγάλο βαθμό οι εκπαιδευτικοί ώστε να χρησιμοποιήσουν αυτό το βοήθημα ως ένα εύχρηστο οδηγό για τη διδασκαλία σχολικών και φροντιστηριακών μαθημάτων πάνω στον προγραμματισμό.

http://www.e-bookshop.gr/book.asp?BookID=185

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Απρίλιος, 2010, 10:24 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr