Επιδόματα ΟΑΕΔ μόνο με σωστό τραπεζικό λογαριασμό

Οι δικαιούχοι των παροχών ΟΑΕΔ θα πρέπει να εμφανίζονται πρώτοι στον λογαριασμό ΙΒΑΝ της Εθνικής Τράπεζας, διαφορετικά δεν θα λαμβάνουν τα επιδόματα, ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ.

Με σχετική εγκύκλιο της Διοίκησης του Οργανισμού έχουν δοθεί οδηγίες προς τις Υπηρεσίες να επανελεγχθούν οι παροχές που ήδη καταβάλλονται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος και να εξετάσουν εάν οι δικαιούχοι εμφανίζονται πρώτοι στο βιβλιάριο της Τράπεζας.

Επιπλέον, δόθηκε εντολή να εξυπηρετούνται οι άνεργοι και να δίδονται οι απαραίτητες βεβαιώσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν στο άνοιγμα νέου λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιούνιος, 2011, 2:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr