«Καρφιά» Μπεγλίτη για Πετσάλνικο και βουλευτές που πιέζουν για στρατόπεδα.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ως ΑΝΥΕΘΑ ο Πάνος Μπεγλίτης είχε βρεθεί σε ιδιαίτερα δυσκολη θέση έναντι των ψηφοφόρων του στη Κόρινθο. Είχε ήδη ανακοινώσει το κλείσιμο του 6ου Συντάγματος Πεζικού,όταν έγινε γνωστό ότι με παρέβαση του προέδρου της Βουλής Φ.Πετσάλνικου, παρέμενε ανοιχτό το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό!

Τώρα ως ΥΕΘΑ δεν παρέλειψε να ρίξει το “καρφί” του. Μιλώντας στο  Σκάϊ ο κ.Μπεγλίτης είπε:
“Είμαι από μια επαρχία και προσπαθώ πάντα να υπερασπίζομαι την αλήθεια και ορισμένες αρχές, κόντρα και σε λογικές πολιτικού κόστους. Ήμουν ο βουλευτής που πήγε στην περιφέρειά του και είπε, ότι το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο, επειδή δεν εξυπηρετεί επιχειρησιακές ανάγκες, που είναι το πρώτο κριτήριο για την ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων, θα κλείσει και θα αξιοποιηθεί αναπτυξιακά. Αντίθετα με πολλούς συναδέλφους μου και εντός κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ή και άλλους συναδέλφους από άλλες πολιτικές δυνάμεις, που προσπαθούν να γαντζωθούν πίσω από την επιβίωση ενός Τάγματος, μιας Μονάδας, για λόγους τοπικούς”.

Το ερώτημα όμως είναι ένα. Θα παραμείνει στα πολιτική “καρφιά” ή θα προχωρήσει σε κινήσεις ουσίας; Δηλαδή θα το κλείσει το Άργος Ορεστικό ή όχι τελικά.

 

http://www.onalert.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιούνιος, 2011, 8:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr