Γ. Λιάνης «Τυλίχτηκα μέσα στη σιωπή μου»

Αμέσως μετά την ανεξαρτητοποίησή μου τυλίχτηκα μέσα στη σιωπή μου και μόνο στη Φλώρινα ήρθα να πω τα άκρως απαραίτητα, στο λαό που μ’ εκλέγει 22 χρόνια βουλευτή.

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτούς που προσπαθούν με βαρύγδουπες λέξεις, αλλά ανύπαρκτα επιχειρήματα να με χαρακτηρίσουν αποστάτη, χρόνια αυτά τα ίδια πρόσωπα κάνουν τα ίδια πράγματα. Ό,τι είχα να πω το είπα στον πρωθυπουργό, στη βουλή και στη Φλώρινα.
Αποστατεί κανένας για να πάει κάπου, αποστατεί αν έχει ενδεχομένως ένα δόλιο σκοπό. Δεν είναι η περίπτωσή μου.
Τις μέρες που πέρασαν και ενώ μου ζήτησαν να παραχωρήσω συνέντευξη μεγάλα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα δίκτυα, δεν το έπραξα σεβόμενος το ΠΑΣΟΚ και τον εαυτό μου. Ούτε σε ελληνικά μέσα βγήκα.
Με ανακούφιση ωστόσο παρακολουθώ τη σοβαρότητα με την οποία και ο χώρος μου αντιμετωπίζει την κατάσταση. Ομοίως και η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα. Δεν βλέπω να μου ζητάει την παραίτησή μου. Λέει αυτό που πιστεύει, αλλά παραθέτει και τα άρθρα του συντάγματος που δεν αφήνουν παρερμηνείες για τις πράξεις μου.Όταν περάσουν οι κρίσιμες μέρες και κρίνω ότι είναι απαραίτητο τότε θα πω μερικά πράγματα, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να επιδιώξω να τρωθεί ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκω και μέσα από αυτόν η Φλώρινα με ανέδειξε.
http://florineanews.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούνιος, 2011, 5:17 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr