ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ »ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ

Κύριοι της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς και της περιβαλλοντικής οργάνωσης » ΚΑΛΛΙΣΤΩ» δώστε επιτέλους στην δημοσιότητα τα ονόματα που προσλαμβάνονται για εργασία στο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα » LIFE », από την επιτροπή ( ΑΝΚΑΣ,ΚΑΛΛΙΣΤΩ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) που έκανε την αξιολόγηση.

Δώστε τα ονόματα να μάθει, να δει ο κόσμος, να συγκρίνει, να κάνει τις όποιες ενστάσεις του.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούνιος, 2011, 11:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ »ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ”

  1. Το βασικό δεν είναι να ανακοινωθούν τα ονόματα αλλά οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων και των απορριπτέων ώστε να μπορούν να γίνουν οι συγκρίσεις και στη συνέχεια οι ενστάσεις.

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως είναι δυνατόν να συνεχίζονται πρακτικές αυτού του τύπου μετά από όσα έχουν γίνει στην Ελλάδα. Δεν φοβούνται μην ξεφτιλιστούν όλοι τους; Ή πιστεύουν ότι είμαστε όλοι τόσο χαϊβάνια και πιστεύουμε ότι υπάρχουν οι «διαφανείς διαδικασίες» επιλογής;

    Ότι και να πω λίγο θα είναι…..

  2. Δημήτρης

    Ο λόγος που δεν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα..λέω «μήπως» κρύβονται παράνομες προσλήψεις απο πίσω? Τα 2 τα άτομα που λένε οτι θα πάρουν πληρούν σίγουρα τις προϋποθέσεις ?? Για δώστε τη λίστα κύριοι/ες, να συγκρίνουμε λοιπόν!! Δεν έχω κάτι με τα παιδιά αλλά με τη διαδικασία επιλογής και η υποψία όσο καθυστερούν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα για μή σωστή αξιολόγηση των δικαιολογητικών που ζητούσαν όλο και μεγαλώνει.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr