Δημιουργία ενός υπερ πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη

Διαρροές που ήδη συζητούνται στα πηγαδάκια της συνόδου των πρυτάνεων, προκαλώντας… σάλο, κάνουν λόγο για τη δημιουργία ενός υπέρ πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη, όπου το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα απορροφηθούν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Οι ομαδοποιήσεις ΑΕΙ περιλαμβάνουν τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, του Πανεπιστημίου Ιονίου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο οποίο πιθανόν να ενσωματωθούν και τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στο ίδιο πλαίσιο, τα άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα απορροφηθούν από το ΑΠΘ, ενώ στην Αττική και τη Θεσσαλία θα παραμείνουν τρία ανώτατα ιδρύματα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούλιος, 2011, 1:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr