Με μαγνητικό τομογράφο εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης

Με γνώμονα την ποιοτική και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα ενέταξε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 το έργο «Προμήθεια Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης».

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 1.000.000ευρώ εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 8 «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» με δικαιούχο την 3η Υγειονομική Περιφέρεια.

Θα συμβάλλει και αυτό όπως και η προμήθεια του αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών (είχε ενταχθεί στο Ε.Π. στα τέλη Απριλίου) στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και στην αναβάθμιση της διαγνωστικής ικανότητας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να μην ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις για να υποβληθούν σε απλές εξετάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούλιος, 2011, 11:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr