Ορίστε γιατί έγινε η επέμβαση στην Λιβύη

Ο Nick Egnatz γράφει στο Intrepid Report για την επέμβαση στην Λιβύη:
Τέσσερις μέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του προέδρου Ομπάμα να κηρύξει τον πόλεμο στην Λιβύη υπό τον μανδύα μιας ανθρωπιστικής παρέμβασης του ΝΑΤΟ για την προστασία των Λίβυων πολιτών, η Αφρικανική Ένωση συνήλθε στην Αιθιοπία προκειμένου να συζητήσει την πρόταση του Λίβυου προέδρου Καντάφι, η οποία και προέβλεπε την ένωση της αφρικανικής ηπείρου και των αραβικών κρατών σε μία συνομοσπονδία που θα ονομάζονταν Ηνωμένες Πολιτείες της Αφρικής. Όμως ούτε ο Αμερικάνος πρόεδρος, ούτε και ο χειραγωγημένος εθνικός Τύπος θεώρησαν απαραίτητο να ενημερώσουν τον αμερικάνικο λαό για το γεγονός αυτό, που σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.
Το σχέδιο του Καντάφι προέβλεπε την δημιουργία ενός κοινού νομίσματος. Το λιβυκό δηνάρι θα μετατρέπονταν σε αφρικανικό δηνάρι και θα χρησιμοποιούνταν από περίπου 1δις ανθρώπους και από πολλές χώρες – πετρελαιοπαραγωγούς. Η Λιβύη, με αποθέματα 143.8 τόνων χρυσού αξίας μεγαλύτερης των 6.5δις δολάρια και πηγές πετρελαίου και αερίου που την τοποθετούν στην ένατη θέση παγκοσμίως, θα μπορούσε πιθανότατα να διαθέσει τα απαραίτητα μέσα για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Read more:http://www.intrepidreport.com/archives/2152

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούλιος, 2011, 3:45 μμ. στις Κατηγορίες ΔΙΕΘΝΗ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr