ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ & Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ ανακοινώνει με μεγάλη καθυστέρηση τα ονόματα των συνεργατών που προσλαμβάνει για το επίμαχο πρόγραμμα » LIFE » σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς

Δείτε το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/07/2011

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής δύο συνεργατών για το έργο LIFEARCTOS/KASTORIA

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής δύο συνεργατών για το συντονισμό και την οικονομική διαχείριση του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA, αντίστοιχα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις θέσεις που ανακοινώθηκαν ήταν απρόσμενα μεγάλη, που αναγκαστικά καθυστέρησε την διαδικασία επιλογής. Για τις τέσσερις συνολικά θέσεις συγκεντρώθηκαν περίπου 200 βιογραφικά.

Για να εξασφαλιστεί ο μέγιστος δυνατός βαθμός διαφάνειας και λογοδοσίας, η «Καλλιστώ» ζήτησε τη σύγκληση της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου LIFE, που αποφάσισε να δοθεί προτεραιότητα στην πλήρωση των θέσεων συντονιστή και οικονομικού διαχειριστή του έργου, ενώ η αξιολόγηση των υποψήφιων για τις θέσεις του συνεργάτη υποστήριξης των δράσεων δημοσιότητας και γραμματειακής υποστήριξης, θα γίνει αργότερα, μετά την υποβολή της πολύ απαιτητικής Έκθεσης Έναρξης («InceptionReport») του έργου, που θα συνταχθεί με τη συνδρομή των δύο συνεργατών συντονισμού και οικονομικής διαχείρισης, στο διάστημα 1-15 Ιουλίου.

Η Επιτροπή Παρακολούθησης αποφάσισε ακόμα τη συγκρότηση μικτής Επιτροπής Γνωμοδότησης, με συμμετοχή εκπροσώπων των τριών φορέων που συμμετέχουν στο έργο ως εταίροι (Περιφέρεια, ΑΝΚΑΣ και ΚΑΛΛΙΣΤΩ), που εξέτασε τα βιογραφικά και κατέληξε σε πρόταση προς το Δ.Σ. της «Καλλιστώς» για συνεργασία με την Δρ. Χριστίνα Ευαγγέλου, στη θέση του «Συντονιστή», και τον κ. Αχιλλέα Στεργίου, στη θέση του «Οικονομικού Διαχειριστή».

Όσοι εκ των υποψηφίων κρίθηκε ότι δεν συμπλήρωναν τις τυπικές προϋποθέσεις (δηλαδή, τα «απαραίτητα προσόντα») για τις παραπάνω θέσεις, ενημερώθηκαν σχετικά με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη την ίδια μέρα (28/6/11). Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι που συγκέντρωναν μεν τα τυπικά προσόντα διέθεταν όμως λιγότερα από τους επιλεχθέντες, ενημερώθηκαν για το σκεπτικό της πρότασης που έκανε η Επιτροπή Γνωμοδότησης, ενώ, παράλληλα, τους κοινοποιήθηκε και το βιογραφικό των επιλεχθέντων, ώστε να συγκρίνουν και να κρίνουν μόνοι τους εάν σωστά έγινε η συγκεκριμένη επιλογή. Και στις δύο κατηγορίες υποψηφίων δόθηκε δυνατότητα άσκησης «ένστασης», προβολής δηλαδή αντιρρήσεων για την πρόταση της Επιτροπής.

Το Δ.Σ. της «Καλλιστώς» συνεδρίασε την Παρασκευή 1η Ιουλίου και αποφάσισε την υπογραφή εξαμηνιαίων συμβάσεων με τους επιλεχθέντες, από 4/7/2011, με σκεπτικό παραπλήσιο αυτού που κατέθεσε η Επιτροπή Γνωμοδότησης.

 

Αν υπάρχει άλλη άποψη, αν θέλετε κάτι να μας πείτε για την όλη διαδικασία – ALPHA 94,7 – ΑΝΤ. ΠΑΡΑΡΑΣ – 24670.26945 – 26955 – 6944510782

news@diktyo1.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούλιος, 2011, 5:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ & Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ”

  1. Δημήτρης

    Αυτά τα 2 ονόματα είχαν ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό. Γιατί το κρατούσαν μυστικό? .. Τι να πώ .. Όλα συνεχίζουν να προχωρούν σωστά σε αυτόν τον κόσμο..όπως πάντα .. Σαν δε ντρέπεστε !! Βαρέθηκα τις στημένες διαδικασίες. Ποτέ δε θα βάλετε μυαλό.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr