Εκτός εκδρομικών προγραμμάτων της εργατικής εστίας η Καστοριά

Άλλη μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την τοπική οικονομία.Απόφαση της τελευταίας στιγμής βγάζει εκτός τον νομό Καστοριάς από τα εκδρομικά προγράμματα του Ο.Ο.Ε. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Κατόπιν της υπ’αρ. 155/2011 πράξης του Ζ’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σας γνωρίζουμε ότι το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Ο.Ε.Ε. έτους 2011, με οργανωμένα «γκρουπς» κατά εβδομάδα, για δικαιούχους του νομού Αττικής, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ήτοι από 16/7/2011 έως 24/9/2011, εκτός από τις περιπτώσεις των νομών Λέσβου και Καστοριάς, για τις οποίες το Ελεγκτικό Συνέδριο με την ανωτέρω πράξη του αναβάλλει την έκδοση οριστικής απόφασης, καθώς και για τους νομούς Πρέβεζας και Κέρκυρας, για τα ξενοδοχεία των οποίων, σύμφωνα με την ίδια πράξη, κωλύεται η υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Για τους ανωτέρω και μόνο 4 νομούς, το Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε., έχοντας επίγνωση της κοινωνικής του ευθύνης, αποφάσισε για όσους δικαιούχους εκδρομείς το επιθυμούν, να ανταλλάξουν τα εισιτήρια του εκδρομικού προγράμματος, που έχουν ή θα έχουν στην κατοχή τους, με δελτία κοινωνικού τουρισμού. Όσοι από τους δικαιούχους εκδρομείς δεν επιθυμούν την ανταλλαγή των εισιτηρίων τους με δελτία κοινωνικού τουρισμού, δεν χάνουν το δικαίωμα τους και συνεπώς θα είναι εκ νέου δικαιούχοι για το αντίστοιχο πρόγραμμα έτους 2012.

Η αντικατάσταση αυτή θα λαμβάνει χώρα από την Τρίτη 12/7/2011 στα οικεία γραφεία Ο.Ε.Ε. κατά τις ώρες λειτουργίας τους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Ιούλιος, 2011, 7:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr