Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για 230 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

14:06 – Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων του κλάδου κύριου προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο αλφαβητικός πίνακας προσληπτέων από τον Α΄ κύκλο διάθεσης και οι πίνακες επιτυχόντων κατά σειρά βαθμολογικής κατάταξης ανά κωδικό τόπου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Επισημαίνεται ότι οι θέσεις προσληπτέων που δεν έχουν καλυφθεί από τον Α΄ κύκλο διάθεσης θα καλυφθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην προκήρυξη, από επιτυχόντες του Β΄ και Γ΄ κύκλου διάθεσης.

Για τη θέση του Ηρακλείου, όπου υπάρχουν τέσσερις ισοβαθμούντες υποψήφιοι από τον Α΄ κύκλο διάθεσης, καθώς και για οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας προκύψει μεταξύ εν δυνάμει προσληπτέων υποψηφίων από το Β΄ και το Γ΄ κύκλο διάθεσης, θα διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ δημόσια κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου και του αριθμού της ταυτότητάς τους στο πλαίσιο αναζήτησης αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος και στη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ (Αιόλου 86, 1ος όροφος).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ στα τηλέφωνα: 2103341356, 2103341243 και 2103341431.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούνιος, 2010, 2:07 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr