ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Καστοριά 7/7/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το να λες ΟΧΙ από βαθειά πεποίθηση είναι πολύ καλύτερο και πιο μεγαλειώδες από το να λες ΝΑΙ για να ευχαριστήσεις  ή χειρότερο να αποφύγεις φασαρίες.

 ( Μ. ΓΚΑΝΤΙ )

 Αυτό το ΟΧΙ του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά επικροτούμε – στηρίζουμε τις πολιτικές της παράταξης μας όπως αυτές εκφράζονται από τον ηγέτη της.

 Η Ν.Δ. πάντοτε προτάσσει το συμφέρον της πατρίδας μας, ο αρχηγός προτάσσει το συμφέρον της παράταξης. Τα στελέχη προτάσσουν τις πολιτικές της παράταξης μας, οι πράξεις και οι ενέργειες όλων μας πρέπει να στηρίζουν τις επιλογές της παράταξης, και να αναδεικνύουν στελέχη μας σε θεσμικές θέσεις.

 Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να ικανοποίηση την Τρόικα ψήφισε το μνημόνιο II με αποτέλεσμα να πανηγυρίζουν οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών και του Δ.Ν.Τ., να προβληματίζονται, να αγανακτούν να ανησυχούν οι Έλληνες για το μέλλον τους.

 Η πρόταση της Ν.Δ. οπού εκφράστηκε από τον Πρόεδρο μας στο Ζάππειο II γίνεται πλέον αποδεκτή από όλο τον κόσμο  εκτός Τρόικας ( εγωιστικά )και ΠΑΣΟΚ και είναι πλέον η μόνη ελπίδα εξόδου από την βαθιά κρίση της ελληνικής κοινωνίας.

 Η Ν.Δ. λέει ΝΑΙ σε ότι συμφέρει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

 Λέει ΟΧΙ στο ΛΑΘΟΣ.

 Συνεχίζουμε όλοι μαζί στο πλευρό του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά για να δώσουμε ελπίδα και  όραμα.

                     

                                             ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2011, 5:24 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr