Καταλυτική η παρέμβαση του Δ. Kαραμανίδη στις διαδικασίες της ANΚΑΣ

Η σημερινή παρέμβαση της ΝΟΔΕ και του προέδρου Δημήτρη Καραμανίδη φρέναρε αρκετά, τα »φανταστικά» σενάρια του Δ. Σαββόπουλου.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ δεν άφησε περιθώρια στον διορισμένο αντιπεριφερειάρχη, και έτσι υπάκουσε στην κομματική γραμμή.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το να λες ΟΧΙ από βαθειά πεποίθηση είναι πολύ καλύτερο και πιο μεγαλειώδες από το να λες ΝΑΙ για να ευχαριστήσεις ή χειρότερο να αποφύγεις φασαρίες.

( Μ. ΓΚΑΝΤΙ )

Αυτό το ΟΧΙ του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά επικροτούμε – στηρίζουμε τις πολιτικές της παράταξης μας όπως αυτές εκφράζονται από τον ηγέτη της.

Η Ν.Δ. πάντοτε προτάσσει το συμφέρον της πατρίδας μας, ο αρχηγός προτάσσει το συμφέρον της παράταξης. Τα στελέχη προτάσσουν τις πολιτικές της παράταξης μας, οι πράξεις και οι ενέργειες όλων μας πρέπει να στηρίζουν τις επιλογές της παράταξης, και να αναδεικνύουν στελέχη μας σε θεσμικές θέσεις.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να ικανοποίηση την Τρόικα ψήφισε το μνημόνιο II με αποτέλεσμα να πανηγυρίζουν οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών και του Δ.Ν.Τ., να προβληματίζονται, να αγανακτούν να ανησυχούν οι Έλληνες για το μέλλον τους.

Η πρόταση της Ν.Δ. οπού εκφράστηκε από τον Πρόεδρο μας στο Ζάππειο II γίνεται πλέον αποδεκτή από όλο τον κόσμο εκτός Τρόικας ( εγωιστικά )και ΠΑΣΟΚ και είναι πλέον η μόνη ελπίδα εξόδου από την βαθιά κρίση της ελληνικής κοινωνίας.

Η Ν.Δ. λέει ΝΑΙ σε ότι συμφέρει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Λέει ΟΧΙ στο ΛΑΘΟΣ.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί στο πλευρό του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά για να δώσουμε ελπίδα και όραμα.

ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούλιος, 2011, 6:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr