Παράταση λίγων ημερών για την υποβολή προτάσεων για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – Επιβεβαίωση των ρεπορτάζ μας για την ανετοιμότητα και της περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στα περίφημα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Πριν από λίγο το υπουργείο εργασίας μετά από αιτήματα κάποιων περιφερειών και όχι όλων, προχώρησε σε παράταση, ευτυχώς μόνο μερικών 24ώρων.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι αίτημα των περιφερειών.

Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Καστοριάς πρώτος από όλους είχε αποκαλύψει τις οργανωτικές αδυναμίες της Π.Ε Καστοριάς αλλά και της περιφέρειας.

Δείτε την σημερινή ανακοίνωση παράτασης που δεν αφορά όλη την Ελλάδα. Κάποιες περιφέρειες προχώρησαν κανονικά και αναμένουν τις εγκρίσεις του υπουργείου.

Αναμφισβήτητα, σήμερα αν είχε τις προηγούμενες μέρες η Π.Ε Καστοριάς καταθέσει το επιχειρησιακό και πιέζονταν και οι άλλοι νομοί της περιφέρειας, θα υπήρχε ετοιμότητα και θα αναμέναμε το » πράσινο ΄΄φως έναρξης του προγράμματος από το υπουργείο εργασίας.

 

Παράταση ως 18 Ιουλίου 2011 η ημερομηνία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο των προσκλήσεων «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ΕΥΔ του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στις περιφέρειες:Ηπείρου, Θεσσαλία, Δ. Ελλάδα, Ιονίων νήσων, Πελοποννήσου, Κεν. Μακεδονίας, Δυτ. Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας . ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούλιος, 2011, 8:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr