«Υπογράφηκε σήμερα στην Π.E. Καστοριάς το μνημόνιο συνεργασίας με ΓΣΣΕ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –Στο πλαίσιο της Ανοιχτής Πρόσκλησης με κωδικό 41 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» για υποβολή προτάσεων στην πράξη «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» και έπειτα από την 143/2011 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία εγκρίθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Π.Ε. Καστοριάς, υπογράφηκε σήμερα 8 Ιουλίου 2011, από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Σαββόπουλο το Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΣΕ (ΙΝΕ/ΓΣΣΕ), ώστε να υποβληθεί η πρόταση της Π.Ε. Καστοριάς στο Υπουργείο, για την έναρξη του προγράμματος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούλιος, 2011, 9:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr