ΑΣΕΠ και στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Την συνδρομή του ΑΣΕΠ στην υλοποίηση των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, συζήτησε σήμερα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, Γιώργο Βέη, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης.

Στόχος του υπουργείου είναι μέσα από τη συμμετοχή του ΑΣΕΠ να διασφαλιστεί πλήρως η αντικειμενικότητα στην εφαρμογή των κριτηρίων για την επιλογή των ανέργων που θα απασχοληθούν στα προγράμματα.

Ο κ. Βέης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του υπουργού Εργασίας. Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας με στελέχη του ΑΣΕΠ τις επόμενες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι τα προγράμματα έχουν προκηρυχθεί στο σύνολο τους για όλες τις Περιφέρειες της χώρας και προβλέπεται να αξιοποιηθούν από 55.000 ανέργους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Ιούλιος, 2011, 6:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr