Φονικοί πύραυλοι ανάμεσα στα σπίτια μας!

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Μία αποκρουστική αλήθεια αποκαλύπτει σήμερα τοnewsbomb που στηρίζεται σε απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από αξιωματικούς τηςΠολεμικής Αεροπορίας:

140 αντι-αεροπορικοί πύραυλοι ΝΙΚΗ κατασκευής 1966, άχρηστοι πλέον, αλλά γεμάτοι με εκρηκτικά υλικά και νιτρογλυκερίνη βρίσκονται από το 2004 αποθηκευμένοι ακόμα και σε υπαίθριους χώρους.

Οι αεροπορικές βάσεις όπου βρίσκονται οι επικίνδυνοι αυτοί πύραυλοι είναι στο Κατσιμίδι, στηΣκύρο, στην Κρήτη (Σούδα) και στο Κορωπί.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι οι αποθηκευμένοι αυτοί φονικοί πύραυλοι βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές και δίπλα από αποθηκευμένους πυραύλους S300 (που έχουμε αγοράσει από τους Ρώσους) και τους αμερικανικούςPATRIOT, οι οποίοι έχουν τρομακτική εκρηκτική δύναμη και είναι εν ενεργεία.

Μία πιθανή έκρηξη ενός πυραύλου ΝΙΚΗ θα μπορούσε να μεταδώσει τη φωτιά και στους άλλους πυραύλους, που είναι σε αχρηστία ή ενεργοί με αποτέλεσμα ανυπολόγιστη καταστροφή σε έκταση πολλών χιλιομέτρων.

Να σημειωθεί ότι και στις 4 περιοχές όπου φυλάσσονται οι πύραυλοι, τα πρώτα σπίτια βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

Το 2004 έγινε μία προσπάθεια αποσυναρμολόγησης των πυραύλων ΝΙΚΗ, αλλά τότε διαπιστώθηκε ότι το ειδικευμένο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας είχε αποστρατευθεί.

Τότε κλήθηκε μία ειδική ομάδα Ιταλών πυροτεχνουργών, η οποία ζήτησε 15 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει στην αχρήστευση των 140 πυραύλων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στη Σούδα όπου οι φονικοί πύραυλοι είναι αποθηκευμένοι σε υπαίθριους χώρους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούλιος, 2011, 6:33 μμ. στις Κατηγορίες ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Φονικοί πύραυλοι ανάμεσα στα σπίτια μας!”

  1. Πετρος Καρατζογλου

    Και γω νομιζα πως τους εχουν στην Ομονοια…Ακυρο….

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr