Καλλισθένης προς ΣΕΓ » Ελάτε να κάνουμε έναν σύνδεσμο »

Επιστολή προς τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών απέστειλε πριν λίγο ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών Ηρακλής Καλλισθένης με στόχο την δημιουργία ενός συνδέσμου στον νομό Καστοριάς. Δείτε την επιστολή :

Κύριοι ,

 

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Γ.Κ. αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει μία κοινή συνάντηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών για την ανεύρεση κοινώς αποδεκτών λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γουνοποιίας και για την προώθηση των συμφερόντων των γουνοποιών και της γενέτειρας μας .

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε χρόνο και τόπο που θα ορίσουμε από κοινού , κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης , για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για το μέλλον της γουνοποιίας στην Καστοριά .

 

                                              Με τιμή

                                       

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 

          ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ        ΓΚΙΑΤΑΣ ΦΑΙΔΩΝ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιούλιος, 2011, 10:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr