Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ » Eλάτε στις 20/8/2011 για να τα πούμε»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ : Κύριοι,

Ευχαριστούμε πολύ για την επιστολή και την πρόσκληση σας. Τα θέματα της γουνοποιίας απαιτούν μια συντονισμένη προσπάθεια και ομοφωνία προκειμένου να προωθήσουμε λύσεις που είναι προς το συμφέρον του κλάδου, της περιοχής και ειδικότερα των εργαζομένων που χρειάζονται δουλειά και μεροκάματο.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών έχει αναδείξει τη σημασία του ζητήματος αυτού σε μια σειρά από παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του (Προώθηση της Έκθεσης Καστοριάς μέσα από την Έκθεση Γούνας της Αθήνας, δωρεάν διάθεση χώρου για την προώθηση της Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, Συντονιστική Επιτροπή και διοργάνωση συλλαλητηρίου, κλπ) σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Θεωρούμε ότι οι προσπάθειες αυτές θα πρέπει να συνεχισθούν με προαπαιτούμενα όμως, τη δέσμευση σε μια στάση μη υπονόμευσης των επιλογών που κάνει ο κάθε φορέας, και χωρίς απειλές (διαγραφές κλπ) τα οποία ναρκοθετούν την όποια προσπάθεια σύμπνοιας και συμπόρευσης.
Με βάση τα ανωτέρω   σας προσκαλούμε στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών,  το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 12.00, προκειμένου να παρευρίσκεται το σύνολο των Δ.Σ. και των δυο Συνδέσμων.

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Τσιουχαδάρης Δημήτριος                         Δίτσιος Ναούμ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιούλιος, 2011, 11:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr