Επιστολή προς το ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς Παπαδόπουλου Αντώνη και Δέλλα Ιωάννη.

» Θα βάλουμε και εισαγγελέα αν δεν μας δώσετε τα πρακτικά, ζητάμε συνάντηση εδώ και τώρα με την Έλενα Ζυγούρη »

Αγαπητοί συνάδελφοι/σσες – Μετά την κατάφωρη και επαναλαμβανόμενη αδικία που έχουμε υποστεί από την Επιτροπή Επιλογής  ( το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) σας ενημερώνουμε για τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί και θα προβούμε στη συνέχεια.

  1. Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 καταθέσαμε αίτηση για να μας χορηγηθούν τα πρακτικά του Συμβουλίου, σε ότι μας αφορά, καθώς και η βαθμολογία καθενός με την αιτιολόγησή. Η αίτηση έγινε με βάση το Νόμο 2690/99  άρθρο 5 ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. Περιττό να σας πούμε ότι στην Πρωτοβάθμια υπάρχει νέκρα και τα στελέχη εξαφανισμένα.
  2. Αύριο Σάββατο 16-7-2011 ζητήσαμε και θα έχουμε συνάντηση με την Περιφερειακή Δ/ντρια κ Ζυγούρη και τον Δ/ντή Εκπ/σης κ Μασλάρη, όπου θα εκθέσουμε την λεπτή χειρουργική επέμβαση την οποία με επιτυχία εκτέλεσε και έφερε σε πέρας το Συμβούλιο Επιλογής.
  3. Τη Δευτέρα 18-7-2011 ζητήσαμε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο να παρίστανται και οι αιρετοί-μέλη του Συμβουλίου. Όπου θα εκθέσουμε το προμελετημένο σχέδιο  και θα ζητήσουμε τη στήριξή τους από δω και πέρα.

Πιθανόν στη συνέχεια, αν δεν μας δοθούν τα πρακτικά και η βαθμολογία, ο δικηγόρος μας ( Παράσχος Νίκος) να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία.

 

Μετά το πέρας όλων αυτών και ανάλογα με την έκβαση τους, θα ακολουθήσει προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια και συνεχή παρουσία στον Τύπο και στο Διαδίκτυο.

Συνάδελφοι  οφείλουμε με την ενεργητική συμμετοχή όλων μας να αποβάλλουμε από το σώμα της εκπαίδευσης τα παράσιτα και τα καρκινώματα που κατατρώγουν για δεκαετίες τις σάρκες της εκπαίδευσης και της Ελλάδας.

 

Παπαδόπουλος Αντώνης

Δέλλας  Γιάννης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούλιος, 2011, 12:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr