Νέα στέγη για την ΔΕΥΑ Καστοριάς. Ξεκίνησε την λειτουργία του το Ταμείο από 18 Ιουλίου 2011.

Στο ισόγειο του Δημαρχείου Καστοριάς εξυπηρετούνται οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ.

Στο κτίριο του πρώην δημαρχείου Μεσοποταμίας στεγάζονται και λειτουργούν ήδη τα γραφεία της Διοίκησης, Τεχνικής και Οικονομικής υπηρεσίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς. Από την Μεσοποταμία εξυπηρετούνται ήδη οι δημότες της περιοχής.

Παράλληλα λειτουργούν Τεχνικοί Σταθμοί Εξυπηρέτησης στην περιοχή Φούρκα στους Μανιάκους και στις εγκαταστάσεις του αμαξοστάσιου στην Κορησό, ενώ συνεχίζουν τη λειτουργία τους οι Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων στο Δισπηλιό.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Γιώργος Πετκανάς, από την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ, κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Καστοριάς, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΕΥΑΚστο ισόγειο του Δημαρχείου Καστοριάς για την πληρωμή των λογαριασμών και την υποβολή αιτημάτων, όπως σύνδεσης και διακοπής νερού.

Οι δημότες των υπόλοιπων 8 Δημοτικών Ενοτήτων θα συνεχίσουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στις Δημοτικές τους Ενότητες. Σημειώνεται πως για το 2011 δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στα τιμολόγια ύδρευσης.

Δελτίο Τύπου – Τομέας Ενημέρωσης ΔΕΥΑΚ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιούλιος, 2011, 10:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr