ΤΕΕ /τμ. Δυτικής Μακεδονίας: Απόφαση για εγγραφή των αποφοίτων τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΤΕΕ

Το ΤΕΕ/ Τμ. Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ ενέκρινε την εγγραφή των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΤΕΕ, κατά την τακτική συνεδρίαση της 12 Ιουλίου 2011.

Υπενθυμίζεται ότι η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ σε συνεδρίαση της (1η Μαρτίου 2011) είχε αποφασίσει την καταρχήν θετική πρόθεση εγγραφής αποστέλλοντας παράλληλα σχετικά ερωτήματα προς το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σε συνέχεια, αφού δόθηκαν οι σχετικές διευκρινήσεις από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας «Ηλεκτρονικών Μηχανικών» υπήρξε σχετική εισήγηση και απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής μετά από 2 συνεδριάσεις (23/6/2011 και 12/7/2011).

Σημειώνεται ότι η Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας «Ηλεκτρονικών Μηχανικών» έκρινε ότι το πρόγραµµα σπουδών ανταποκρίνεται στις βασικές απαιτήσεις σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προτείνοντας την εγγραφή τους στην Ειδικότητα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΕ.

 

Για το ΤΕΕ/ Τμ. Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Μαυροματίδης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιούλιος, 2011, 6:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr