Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άργους Ορεστικού προτίθεται να οργανώσει εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανάγνωσης και αφήγησης παραμυθιών και διηγημάτων για τους μικρούς αναγνώστες. Με εθελοντές ανάγνωσης όπως γονείς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, και άλλους τα απογευματινά στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τα παιδιά θα μπορούν να χαίρονται τη ζωντανή ανάγνωση και να συμμετέχουν στη συζήτηση γύρω από αυτήν.

Σκοπός του προγράμματος είναι να αποδείξει την αξία της ανάγνωσης του παραμυθιού που καθοδηγεί την ψυχική εξέλιξη του παιδιού καθώς και της επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών και αφηγητή.

Για αναγνώστες – αφηγητές απευθυνόμαστε στους πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να διαθέσουν το χρόνο τους γι’ αυτό το σκοπό. Μοναδικό προσόν που χρειάζεται να έχουν είναι η δυνατότητα να χρωματίζουν, να ζωντανεύουν το παραμύθι με τη φωνή τους για να γίνεται ελκυστική η αφήγηση.

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας για να οργανώσουμε το πρόγραμμα .

Τηλ. 2467044100

Φαξ. 2467044379

 

Άργος Ορεστικό 14/07/2011

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Κουτλεμάνη – Ζάρμπου Άννα

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιούλιος, 2011, 7:10 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr