Ακυρώνονται οι δύο από τις τέσσερις θέσεις της «Καλλιστώς»;

Ακυρώνονται, κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο από τις τέσσερις θέσεις  εργασίας του προγράμματος Life, που είχαν προκηρυχθεί με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, από την περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ», η οποία μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την ΑΝ.ΚΑΣ, ανέλαβε την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, με αντικείμενο την… «συμφιλίωση» αρκούδας με τον άνθρωπο!


Οι θέσεις που ακυρώνονται είναι α) Συνεργάτης σε δράσεις δημοσιότητας και β) Συνεργάτης σε γραμματειακή υποστήριξη.
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την μεγάλη δημοσιότητα, που έδωσε η «Καστοριανή Εστία», στο θέμα της διαφάνειας των προσλήψεων, η οποία  ανάγκασε τους υπεύθυνους του προγράμματος, από την μια να χρησιμοποιήσουν αντικειμενικά κριτήρια, για τις δύο πρώτες θέσεις και από την άλλη, να βρεθούν αντιμέτωποι, με τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει πρόεκλογικά, έναντι κάποιων «ημετέρων»!
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, θα αποτελέσουν ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα, κατά του κύρους και της αξιοπιστίας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και προσωπικά κατά του αντιπεριφερειάρχη Δ. Σαββόπουλου, ο οποίος, όλο αυτό τον καιρό, διατυμπάνιζε τόσο την εξασφάλιση των θέσεων όσο και την διαφάνεια στις διαδικασίες πρόσληψης!

Καστοριανή Εστία

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιούλιος, 2011, 10:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr