Δεν θα πληρωθούν οι πανάκριβες παρεμβάσεις στο π. Δημαρχείο Αγίας Τριάδας. Άκυρη η ανάθεση

Εκνευρισμένος ο Μ .Χατζησυμεωνίδης – Αγχωμένος, γιατί τον παρέσυρε ο Χ. Παρχαρίδης –

Ακυρώνει η περιφέρεια την απόφαση Χατζησυμεωνίδη για όλες τις εργασίες που παράνομα, χωρίς απόφαση, έκανε στο πρώην κτίριο του δημαρχείου Α.Τριάδας.

Πριν αρκετές βδομάδες η ομάδα Λιάντση με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Ζ. Παύλου προσέφυγε κατά απόφασης του δήμου Καστοριάς να εκτελεί έργα (να φτιάχνει κτιριακές υποδομές στο π. Δημαρχείο Αγίας Τριάδας για να εγκατασταθεί στο πολυτελέστατο και πανάκριβο κτίριο ο αντιδήμαρχος,ούτε ο δήμαρχος δεν έχει τέτοιο γραφείο, Χρήστος Παρχαρίδης) και μετά στην οικονομική επιτροπή αν φέρνει θέμα ανάθεσης ( αφού όλα είχαν γίνει) για να πραγματοποιηθεί το έργο.

Σήμερα η δημοτική αρχή Καστοριάς έλαβε την απόφαση που δικαιώνει την προσφύγει και τώρα φυσικά ο εργολάβος και οι προμηθευτές δεν θα μπορέσουν ποτέ να πληρωθούν.

Φαντάζομαι πως μετά από αυτή την εξέλιξη εκτός από, Δήμαρχο και αντιδήμαρχο, θα έχει στεναχωρηθεί και η κα. Μοσχίδου ( ομάδα Λιάντση) η οποία λέει ΝΑΙ σε όλες τις απευθείας αναθέσεις, συνεχίζοντας την παράδοση που είχε και στην Νομαρχία…

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούλιος, 2011, 4:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr