Πρόγραμμα ανάλυσης εδαφών αγροτεμαχίων και φυλλοδιαγνωστικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εδαφολογίας Θεσσαλονίκης του ΕΘ.Ι.Α.Γ.Ε., θα εφαρμόσει πρόγραμμα ανάλυσης εδαφών αγροτεμαχίων και φυλλοδιαγνωστικής στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή οδηγιών λίπανσης προς τους αγρότες, μετά από εδαφολογική μελέτη των αγροτεμαχίων, με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής, βελτίωσης της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος από την αλόγιστη χρήση λιπασμάτων.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν αγροτεμάχια με οπωρώνες μηλιάς – αχλαδιάς καθώς και αγροτεμάχια με καλλιέργειες φασολιών, κηπευτικών και άλλων δυναμικών ιδίως καλλιεργειών.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα με τον αντίστοιχο πίνακα με τα προς ένταξη αγροτεμάχια και να την υποβάλουν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς μέχρι και την Τετάρτη 31-8-2011.

Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει και με Fax (2467024460) ή ηλεκτρονικά μέσο της ιστοσελίδας της Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητα Καστοριάς ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες (http://www.kastoria.gr/georgia/analysh_odhghes.html).

Πληροφορίες : Πετρίδης Παναγιώτης

Δώμου Χριστίνα

Παναγιωτίδης Αλέξανδρος

Σερεμετίδης Αντώνιος

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2467350348-377-339

Συνημμένα: 1) Αίτηση συμμετοχής

2) Πίνακας με τα προς ένταξη αγροτεμάχια

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιούλιος, 2011, 10:17 μμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr