Δηλώσεις αποζημίωσης για το «φουζικλάδι» του έτους 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΦΟΥΖΙΚΛΑΔΙ» ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009 ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  • ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΧΡ., ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  • ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κα. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛ. ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΙΤΣΙΟΥ.

  • ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΕΔΝΩΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κα. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Β., ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΝΩΝ .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιούλιος, 2011, 11:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr