Ο Χαρούμενος αποδοκιμάζει ανοιχτά το πρόγραμμα ( 1.200.000 ευρώ ) για τις αρκούδες την ώρα που άλλοι γατζωμένοι στις καρέκλες κρύβονται

Η παρέμβαση του Πασχάλη Χαρούμενου στο περίεργο θέμα των χρημάτων που ξοδεύουμε για να προστατεύουμε δήθεν τους πολίτες του νομού Καστοριάς από τις αρκούδες έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Πρόσφατα η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς ( έργο παλιό του Λιάντση) υπέγραψε την συμφωνία, 1,200.000 ευρώ ώστε μαζί με την Καλλιστώ να ξεκινήσουν πολλά νέα προγράμματα για την συνύπαρξη ανθρώπου-αρκούδας.

Φαίνεται πως ακόμη και αντιπεριφερειάρχης Π. Χαρούμενος παρά την συνεχιζόμενη υπεράσπιση αυτού του αμφιλεγόμενου προγράμματος και από τον Δημήτρη Σαββόπουλο, ανοιχτά δηλώνει απογοητευμένος μιας και οι επιθέσεις από Αρκούδες είναι πολλαπλές .

Κανείς δεν καταλαβαίνει τον ρόλο των πανάκριβων προγραμμάτων.

1.200.000 ευρώ για να δηλώνει αρκετές φορές ο κ. Ψαρούδας μετά από κάθε επίθεση, σχεδόν αναρμόδιος.

Η παρέμβαση και η αποστασιοποίηση Χαρούμενου όμως είναι σημαντική, τεκμηριωμένη, και εκθέτει κατά πολύ την εμμονή ορισμένων.

Ο κ. Χαρούμενος για μια ακόμη φορά προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών και όχι της καρέκλας λέει ανοιχτά την γνώμη του.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4vRcBhmozek[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Ιούλιος, 2011, 12:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr