ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΥΠΑΑ&Τ

Καταγγελία της συνεχιζόμενης απάθειας του ΥπΑΑ&Τ για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών από τον Υπεύθυνο Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ., κ. Γιώργο Κασαπίδη

Ο Τομεάρχης Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, καταγγέλλει την απάθεια της ηγεσίας του ΥπΑΑ&Τ για τη συνεχιζόμενη αγωνία των 8,500 δικαιούχων νέων αγροτών που εντάχθηκαν στο Μέτρο 112 του Προγράμματος Αλέξανδρος Μπαλτατζής.

Η απαράδεκτη πολιτικά και αστήρικτη νομικά περικοπή των εγκεκριμένων επιδοτήσεων —οι αποφάσεις εκταμίευσης των οποίων, σημειωτέον, είχαν ήδη υπογραφεί από τις αρμόδιες περιφέρειες— προξένησε σοβαρότατα προβλήματα βιωσιμότητας στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των νέων αγροτών που προέβησαν στις σχετικές επενδύσεις θεωρώντας δεδομένη τη συνέπεια και τη συνέχεια του Ελληνικού κράτους.

Η Ν.Δ. συμπαραστέκεται τους νέους αγρότες που εκβιαζόμενοι υπογράφουν μεν —με επιφύλαξη— τις σχετικές συμβάσεις, καταφεύγουν δε στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από την πολιτεία ποσά, όπως αυτά αναφέρονται στις αρχικές συμβάσεις που είχαν υπογράψει.

Καλούμε την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Κατερίνα Μπατζελή, να ανακαλέσει τις αδικαιολόγητες περικοπές των επιδοτήσεων των νέων αγροτών, συμβάλλοντας έτσι στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο κράτος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούνιος, 2010, 4:22 μμ. στις Κατηγορίες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr