Πρόγραμμα αναδασμών του 2011…δείτε τις τοποθεσίες στην Καστοριά

Συνολικά 1.219.270 στρέμματα αγροτικής γης θα περιλαμβάνονται στον αναδασμό του 2011, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Στη σχετική απόφασή του, ο υπουργός χαρτογραφεί τις περιοχές και τα χωριά ανά νομό που εντάσσονται στο φετινό πρόγραμμα και αναθέτει την αρμοδιότητα για την εκτέλεση του προγράμματος στους Γενικούς Γραμματείς των Περιφερειών.

Ειδικότερα η απόφαση αναφέρει τα εξής:

1. Εγκρίνουμε το πρόγραμμα εφαρμογής εργασιών αναδασμού Εκούσιου και Υποχρεωτικού για το έτος 2011 όπως σημειώνεται αναλυτικά κατά Π. Ενότητες στους πίνακες Ι και II που επισυνάπτονται στην παρούσα απόφασή μας.
2. Εγκρίνουμε την εκτέλεση παράλληλα με το πρόγραμμα αναδασμού και μικροεργασιών που ανακύπτουν από πράξεις Επιτροπών Αναδασμού ύστερα από ανασύστασή τους σε περιοχές που εφαρμόστηκε αναδασμός.
3. Ορίζουμε το Δ/ντή της αρμόδιας Περιφερειακής Υπηρεσίας συντονιστή και υπεύθυνο για την απρόσκοπτη λειτουργία των συλλογικών οργάνων αναδασμού και για την τήρηση χρονοδιαγράμματος για κάθε εργασία του προγράμματος , αμέσως μετά την έναρξη εφαρμογής της.
5. Η προτεραιότητα εκτέλεσης εργασιών αναδασμού ανεξάρτητα από τη σειρά τους στο πρόγραμμα θα καθορίζεται από τους οικείους Γενικούς Γραμματείς Περιφερειών. Είναι σκόπιμο προτεραιότητα να δοθεί στους αναδασμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να περατώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
6. Συμπλήρωση του προγράμματος αναδασμού με άλλες εργασίες είτε αυτές είναι νέες είτε εργασίες που είχαν προγραμματισθεί στο παρελθόν , θα γίνεται μόνο με απόφασή μας ύστερα από πρόταση του οικείου Γενικού Γραμματέα.

Διαβάστε όλη την απόφαση με τους σχετικούς πίνακες

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Αύγουστος, 2011, 4:42 μμ. στις Κατηγορίες ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr