Εξαιρέθηκαν μετά από παρέμβαση του Γ. Κασαπίδη από την επιβολή φόρου πολυτελείας τα ενδύματα,αξεσουάρ και άλλα είδη γουνοδερμάτων

Θετικός στο αίτημα του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη, για εξαίρεση των προϊόντων αξεσουάρ ένδυσης από γουνοδέρματα από την επιβολή φόρου πολυτελείας ήταν ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Παντελής Οικονόμου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή σχετικής επίκαιρης ερώτησης του κ. Κασαπίδη, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Οικονόμου αποδέχτηκε την πρόταση των φορέων της γουνοποιίας που μετέφερε στη βουλή ο βουλευτής του νομού, τονίζοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο είναι στο πνεύμα της νέας ηγεσίας του υπουργείου.
Ο κ. Κασαπίδης δεσμεύτηκε προς τον κ. αναπληρωτή υπουργό να καταθέσει δέσμη προτάσεων των γουνοποιών και των εκτροφέων γουνοφόρων ζώων που αφορούν συνολικά τον κλάδο ώστε να ενημερωθεί  για χρόνια προβλήματα που καθηλώνουν και εμποδίζουν την περαιτέρω ανάπτυξη του.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κασαπίδης επανέφερε το σχετικό αίτημα εξαίρεσης επιβολής του φόρου πολυτελείας καταθέτοντας επίκαιρη ερώτηση μετά από την αρνητική απάντηση που έλαβε στο ίδιο πάλι αίτημα που είχε καταθέσει μαζί με τον κ. Τζηκαλάγια στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου ως απλή ερώτηση τον Ιανουάριο 2011.

Video με την ερώτηση και την απάντηση:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GYpUOiKLAC8[/youtube]

 

H Ερώτηση Γ. Κασαπίδη:

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Αύγουστος, 2011, 10:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr