Κιοσσές »τροποποιήστε άμεσα το πρόγραμμα » LIFE » για είναι χρήσιμο για τους πολίτες»

 » Άμεσα αλλαγή του » life », αν συνεχίσουμε έτσι θα δαπανήσουμε 1.200.000 ευρώ για το τίποτα» –

Μιλώντας στο alphafm.gr μετά την σημερινή χλιαρή σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα για την αρκούδα ο περιφερειακός σύμβουλος Αποστόλης Κιοσσές ξεκαθάρισε πως πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Για το περίφημο πρόγραμμα » LIFE » δήλωσε πως χρειάζεται άμεσα να αλλάξει, τροποποίηση δηλ. διότι αν αυτό δεν το κάνουμε τότε δαπανούμε χωρίς νόημα 1.200.000 ευρώ.

Είναι πολύ σημαντική η τοποθέτηση του κ. Κιοσσέ μιας και βδομάδες τώρα όλοι τονίζουν πως πολλά πράματα δεν πάνε καλά, έχουμε πρόγραμμα LIFE, με την υπογραφή του οποίου ( τυχαία φυσικά) έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα των επιθέσεων, και κανείς από τους διοικούντες δεν αντιδρά.

Η δήλωση Κιοσσέ είναι σημαντική διότι αν δεν προχωρήσουμε σε αλλαγές οι οποίες θα βοηθήσουν τους πολίτες και θα δώσουν άμεσες λύσεις τότε τα γεγονότα των επόμενων εβδομάδων θα είναι πολύ μεγαλύτερα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hrNPmV7ZzZA[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Αύγουστος, 2011, 6:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr