Αστοχίες και δυσλειτουργίες έργων που συνδέονται με την Εγνατία οδό

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. κ. Αναστάσιο Μουρατίδη έστειλε ο βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης στην οποία επισημαίνει δυσλειτουργίες και «αστοχίες» έργων που συνδέονται με την Εγνατία οδό.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κασαπίδης επισημαίνει τον υπερβολικό και πέρα από κάθε λογική, αριθμό προβολέων για φωτισμό στο κάτω μέρος γέφυρας της Εγνατίας Οδού, στο σημείο που ανισόπεδα τέμνεται με την Παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης-Ιωαννίνων, σε μήκος λιγότερο των 50 μέτρων μεταξύ Βατερού και Ξηρολίμνης καθώς και το τελείως ανορθόδοξο φαινόμενο λειτουργίας τους και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο κ. Κασαπίδης ζητά να αποκατασταθεί η αστοχία και ο τρόπος λειτουργίας των προβολέων.

Τέλος ο βουλευτής του νομού ζητά να ενημερωθεί αν τα φαινόμενα αυτά οφείλονται σε αστοχίες του μελετητή ή του κατασκευαστή και αν είχαν εντοπισθεί από την επιβλέπουσα αρχή.

Eπιστολή προς πρόεδρο Εγνατίας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Αύγουστος, 2011, 9:04 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr