ΛΙΑΝΤΣΗΣ-ΒΑΣΑΛΟΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ & ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

14:34 – Η καθυστέρηση από την Νομαρχία της συζήτησης-διαβούλευσης για τον υπό ίδρυση φορέας διαχείρισης της λίμνης που τόσα χρόνια περιμένει ο νομός έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο εργασίας Λιάντση-Βασάλου. Μετά από την πίεση της αρνητικής δημοσιότητας τους προκαλούν την Τετάρτη νομαρχιακό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τον φορέα.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η :

Σας καλούμε, σε τακτική συνεδρίαση, την 16η Ιουνίου 2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄, στο Νομαρχιακό Κατάστημα Καστοριάς, για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα, ήτοι:

  1. Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έκφραση απόψεων για το σχέδιο Π.Δ. με θέμα «Χαρακτηρισμός της περιοχής της λίμνης της Καστοριάς ως περιοχή προστασίας της φύσης και ίδρυση Φορέα Διαχείρισης αυτής».

Ο Πρόεδρος του Ν.Σ.

Ανδρέας Οικονόμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2010, 2:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr