Πάμε για εκλογές. Φαίνεται καθαρά από όλες τις κινήσεις τους

Φυσικά όλα είναι ανοιχτά, πιστεύουμε πως ίσως την γλιτώσουν, βέβαια ο κυβερνητικός μηχανισμός θέλει να είναι έτοιμος, άρα όλα είναι ανοιχτά.

Με ανώτατο όριο απασχόλησης τους 5 μήνες και την αυτεπιστασία των δήμων, μέσω του ΟΑΕΔ, υπό τον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ, ξεκινάνε προσλήψεις 100.000 ανέργων στους Δήμους σε μια κίνηση χαλιναγώγησης της ανεργίας.

Με άλλα λόγια, αυτές οι συμβάσεις θα οδηγήσουν εκ νέου σε ομηρία τους εργαζομένους – ανέργους, αφού για πέντε μήνες θα πληρώνονται με μεροκάματο 25 ευρώ (!) και μετά θα ξέρουν ότι θα πάνε και πάλι στην ανεργία. Μετά από αυτό φυσικά, δεν θα έχουν δικαίωμα επιδόματος ανεργίας.

Έφτασαν τον κόσμο σε σημείο εξευτελισμού, προκειμένου ακόμα και αυτό το μέτρο να θεωρείται «ανάσα»!

Τα ποσοστά ανεργίας θα πέσουν φυσικά, αλλά και αυτό θα είναι εικονικό. Οι άνεργοι θα είναι κυλιόμενοι κάθε 5 μήνες. Οριστική λύση στην ανεργία, δεν διαφαίνεται να δίνει η κυβέρνηση.

Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά ήδη τις προεκλογικές εξαγγελίες και προσπάθειες «βολέματος». Σε 92 πόλεις της Ελλάδας έχουν εξαγγελθεί 1.544 εποχιακές θέσεις. Και μετά μας λέει ο Παπανδρέου ότι προσλήψεις δεν θα γίνονται και ότι η χώρα μόλις βγήκες από τον γκρεμό της καταστροφής.

Φυσικά, αυτές οι προσλήψεις και “η προσπάθεια εξάλειψης της ανεργίας” θα είναι ένα από τα χαρτιά Παπανδρέου στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Αύγουστος, 2011, 1:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr