Απευθείας αναθέσεις σε βιβλιοπωλείο της Κοζάνης. Ο ελεγκτής των αποφάσεων συνδέεται με το βιβλιοπωλείο

Απευθείας αναθέσεις σε βιβλιοπωλείο της Κοζάνης. Ο ελεγκτής ( λένε) των αποφάσεων συνδέεται με το βιβλιοπωλείο

Ενδιαφέρον αρχίζει να γίνεται το όλο θέμα στον δήμο Καστοριάς, αλλά γιατί μόνο εκεί άραγε.Αναφερόμαστε στην υπόθεση του βιβλιοπωλείου από την Κοζάνη το οποίο τυχαία ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες ( ανεπίσημες) στην σύζυγο του λεγόμενου επιτρόπου, του ανθρώπου δηλ. που ελέγχει την νομιμότητα των δαπανών για όλες τις αποφάσεις δήμων και περιφερειών.

Είχαμε αποκαλύψει πριν βδομάδες ότι ο δήμος Καστοριάς εντελώς ξαφνικά ανέθεσε απευθείας στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο με απόφαση του αντιδημάρχου Τ. Πολυγιάννη ποσό για προμήθειες γραφικής ύλης και άλλα ( δείτε την απόφαση, πατήστε εδώ).

Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή για το πως είναι δυνατόν όλο αυτό να γίνεται, αφού οι πάντες τοπικά και όχι μόνο αναρωτιούνται γιατί οι προμήθειες δεν έγιναν από την Καστοριά.

Ο επίτροπος που ελέγχει τις αποφάσεις τι έχει να πει για όλο αυτό.

Αρχικά για να δικαιολογήσουν κάποιοι την δαπάνη για την ( τυχαία) επιλογή, μας είπαν πως το γραφείο του επιτρόπου είχε ανάγκη από στυλό,χαρτιά…… και έπρεπε να εξυπηρετηθεί με μια τέτοια απόφαση, δηλ. η απόφαση δεν είναι νόμιμη;

 

Είναι αλήθεια όλα αυτά;

 

Ακόμη και έτσι να είναι οι αγορές έπρεπε να γίνουν κ. Επίτροπε από το βιβλιοπωλείο της συζύγου σας, εκτός και αν δεν γνωρίζετε τίποτα και για τα δύο.

 

Απλές απαντήσεις ζητά ο κόσμος…..

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Αύγουστος, 2011, 7:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr