ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα συνεδριάσει εκτάκτως το σήμερα στις 11:00 με θέμα: «Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ενόψει των εξελίξεων στην Ανώτατη Εκπαίδευση».Οι εργασίες του Συμβουλίου αφορούν στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση και το ρόλο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Ανώτατη Τεχνολογική Εκπαίδευση και την τοπική κοινωνία.
Στην έκτακτη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν : Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας  οι Βουλευτές καθώς και οι Δήμαρχοι Δυτικής Μακεδονίας.

Ας θυμηθούμε πριν κάποιους μήνες τι είχε δηλώσει για το θέμα ο Φ. Πετσάλνικος.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gymEZ9K9v-w[/youtube]

Άρα μην φοβάστε σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Αύγουστος, 2011, 10:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr