Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο, απο το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου , στην Ιταλία

Το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας -Παράρτημα Καστοριάς σε συνεργασία με το Department of Economics and Food Sciences,University of Perugia, διοργανώνει το» International conference on Applied Economics 2011″  στις 25-27 Αυγούστου 2011 στην Περούτζια- Ιταλία.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου διοργανώνει με επιτυχία το διεθνές συνέδριο, με εργασίες καθηγητών απο όλο τον κόσμο,για θέματα  επικαιρότητας , καθώς και πρότυπες επιστημονικές δημοσιεύσεις στην επιστήμη των Οικονομικών.

Κεντρικός ομιλητής του φετινού Συνεδρίου , όπως και του προηγουμένου, θα είναι  ο Καθηγητής Ian Steedman από το Manchester Metropolitan University, UK. Ο καθηγητής Ian Steedman αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας από τους κορυφαίους  της οικονομικής θεωρίας και έχει σημαντικές συνεισφορές στην ανάπτυξη της οικονομικής θεωρίας και της οικονομικής σκέψης, όπως τεκμηριώνεται από τις εργασίες του για Marx, Sraffa,  Marshall, Jevons και Wicksteed.

Ο alphafm.gr θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του συνεδρίου.

http://kastoria.teikoz.gr/icoae/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Αύγουστος, 2011, 9:52 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr