Συγκλονιστικό video απο την Σιάτιστα. Ανεμογεννήτρια τραυματίζει γυπαετό!

 Ένα από τα τελευταία σε ισορροπία οικοσυστήματα, με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, κινδυνεύει να υποστεί οριστικές και μη αναστρέψιμες βλάβες λόγω της εγκατάστασης αιολικών πάρκων μεγάλης ισχύος.

Παρακολουθήστε το video , μετά το 10.16 τραυματίζετε από τα πτερύγια της ανεμογεννήτριας ο γυπαετός.

 

Η Κίνηση Πολιτών Σιάτιστας κατά των αιολικών στο Μπούρινο

 

Ψηφίστε στη δημοσκόπηση του site μας ,για την μη επιστημονική, αλλά ενδεικτική αποτύπωση των  απόψεων των κατοίκων, στο αν συμφωνούν με την δημιουργία αιολικών πάρκων σε αυτή την περιοχή.

[poll id=»25″]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Αύγουστος, 2011, 9:29 μμ. στις Κατηγορίες video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Συγκλονιστικό video απο την Σιάτιστα. Ανεμογεννήτρια τραυματίζει γυπαετό!”

  1. BOUROU BOUROU

    Δεν μας παρατάτε με τον πετραετό, σκαταετό και πάσης φύσεως αετό??? Η ανάγκη για καθαρής μορφής ενέργεια, είναι επιτακτική και εσείς μου προβάλετε βίντεο τέτοιου περιεχομένου? Ε, και τράκαρε ενα πουλί με μια ανεμογεννήτρια, και τι έγινε? Απο την μια αιολικής μορφής ενέργεια, καθαρή και απο την άλλη δεν μπορούμε να βάλουμε τις ανεμογεννήτριες πουθενα διότι κάθε βουνό είναι με επιφύλαξη του κάθε πουλοπιάστη, φυσιδήφη , χαραμοφάη, κηφίνα, ανεπάγγελτου ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΚΑΤΑΕΤΟΥ!!!! Κάντε ρε ΑΣΧΕΤΟΙ κανένα ταξίδι στο εξωτερικό να δείτε τι σημαίνει αιολικό πάρκο. Επειδή υπάρχουν οι πάσης φύσεως ‘οικολογοι΄ δεν πάμε μπροστά. Ακόμη ακόμη και τα φωτοβολταικά τους ενοχλούν!!! Όταν όμωςανάβουν το κλιματιστικό, το θερμοσίφωνα και ζεσταίνονται με το πετρέλαιο που καίνε όλα είναι καλά. Τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε πολιτική, να παίρνουμε 1.200.000 και σαν ανταπόδωση να βάζουμε σε υμέτερο, ένα ηλεκτρικό φράχτη του κώλου ταχαμ δήθεν δικαιολογόντας 10.000 € και παντελονιάζοντας τα υπόλοιπα.!!
    Λαέ, ξύπνα και πάρε τους με τις ΝΤΟΜΑΤΕΣ (βιολογικής καλλιέργειας πάντα.)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr