Το πρόγραμμα » LIFE » ( 1.200.000 ευρώ) στο στόχαστρο της εισαγγελίας

Δεν συζητά καθόλου ο Δημήτρης Σαββόπουλος τις σημαντικότατες τελευταίες εξελίξεις με την εισαγγελική παρέμβαση για την υλοποίηση του προγράμματος »LIFE».

ΑΝΚΑΣ, Καλλιστώ και περιφερειακή ενότητα Καστοριάς θα ελεγχθούν με την εισαγγελική έρευνα, θα υπάρξουν καταθέσεις στοιχεία και αναφορές για όλες τις διαδικασίες που έχουν ακολουθήσει.

Θυμίζουμε πως για το θέμα των προσλήψεων από alphafm.gr , ΔΙΚΤΥΟ και  Alpha 94,7 υπήρξαν δεκάδες ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για το θέμα, ενώ η σπασμωδική αντίδραση και »επίθεση» του Δημήτρη Σαββόπουλου ήταν ενδεικτική.

Από αύριο θα πρέπει σιγά σιγά να είναι σε θέση όλοι να δίνουν στοιχεία και φυσικά να μπορούν να δικαιολογούν κάθε απόφαση,ανάρτηση και φυσικά δαπάνη.

Αρκετά σχόλια ( παρασκηνιακά ) ακούμε και από περιφερειακούς συμβούλους.

Το όλο θέμα αφορά άμεσα και τον κ. Ψαρούδα ο οποίος ενώ είχε και έχει υποχρέωση να υλοποιεί καθημερινά τις δράσεις του προγράμματος στον νομό μας μάλλον αρκετές φορές απουσίαζε….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Αύγουστος, 2011, 6:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr