Πού είναι οι Πορτογάλοι επιστήμονες κ. Χατζησυμεωνίδη για την λίμνη;

Πολυδιαφημισμένη ήταν από τον δήμαρχο Καστοριάς Μ. Χατζησυμεωνίδη αλλά και από τον Ι. Θεοδοσόπουλο αντιδήμαρχο και υπεύθυνο για την λίμνη η επίσκεψη Πορτογάλων επιστημόνων για την εξυγίανση της λίμνης.

Όλα αυτά με προσκλήσεις από τον δήμο Καστοριάς, συνεντεύξεις, δηλώσεις και άλλα πολλά.

«Πρόκειται για σοβαρούς επιστήμονες. Είμαστε ακόμη όμως στην αρχή και γι’ αυτό κρατάμε τον πήχη χαμηλά. Θα μελετήσουν τα στοιχεία και θα μας πουν την εκτίμηση τους», είχε δηλώσει ο κ. Χατζησυμεωνίδης ( ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ)

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος, Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, οι δύο επιστήμονες ανήκουν στην κρατική εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης της Πορτογαλίας, η οποία έχει αναλάβει την εξυγίανση των λιμνών και των ποταμών της χώρας τους. Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η εκτίμηση της κατάστασης της λίμνης και η κατάρτιση προτάσεων για την εξυγίανση της.
Για τον λόγο αυτό, συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που κατά καιρούς έχουν συλλεχθεί και που αφορούν στις μελέτες που έχουν γίνει, ενώ ενημερώθηκαν για τις καλλιέργειες γύρω από τη λίμνη, τις φερτές ύλες, την λεκάνη απορροής, την ιχθυοπανίδα, τη γεωλογία και άλλα.

 

Πείτε μας κύριοι του δήμου τι έγινε με αυτή την επίσκεψη, γιατί χάθηκαν οι επιστήμονες, συνέβη κάτι, άλλαξε κάτι;

 

Επανερχόμαστε με νέα στοιχεία……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2011, 11:03 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr