Κοζάνη: Συμβολικός αποκλεισμός της Εγνατίας από εργαζομένους στη ΔΕΗ

Στον εισαγγελέα για παρακώλυση συγκοινωνιών ο πρόεδρος και ο γγ. του σωματείου Σπάρτακος –
Στον εισαγγελέα Βέροιας με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών οδηγούνται αυτή την ώρα ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του σωματείου Σπάρτακος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στην Κοζάνη, Γιώργος Αδαμίδης και Κώστας Βασιλειάδης αντίστοιχα, θεωρούμενοι ως οι «κύριοι υπεύθυνοι» της σημερινής κινητοποίησης εργαζομένων της Επιχείρησης στα διόδια Πολυμύλου.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ προχώρησαν τη Δευτέρα, για μισή ώρα – από τις 9 το πρωί –, σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού, στα διόδια Πολυμύλου, διεκδικώντας εξυγίανση του ασφαλιστικού φορέα της Επιχείρησης, έτσι ώστε οι χιλιάδες συμβεβλημένοι με το Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας (ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ) να αποκτήσουν και πάλι πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Ο αγώνας θα σταματήσει μόνον όταν παύσει η αδιαφορία των υπευθύνων και όταν αποδοθούν τα αυτονόητα στους ασφαλισμένους», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι από το σημείο συγκέντρωσής τους μέχρι να βρεθεί λύση.

Διευκρίνισε δε ότι στόχος δεν είναι η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών και διαβεβαίωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις των εργαζομένων που διαμαρτύρονται η δημιουργία κυκλοφοριακού κομφούζιου. ΤΟ ΒΗΜΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Αύγουστος, 2011, 7:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr