Ξεκινά ο διαγωνισμός για 4.000 πυροσβέστες

Εντατικά προετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι για τον διαγωνισμό της Πυροσβεστικής, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Εντατικά προετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι για τον διαγωνισμό της Πυροσβεστικής, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Απόφοιτοι λυκείου, με ή χωρίς επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, αλλά και όσοι έχουν διατελέσει εποχικοί πυροσβέστες σε κάποιες αντιπυρικές περιόδους έχουν επιδοθεί στη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, που θα υποβάλουν, μαζί με την αίτησή τους, αυτοπροσώπως στις 21 υπηρεσίες της Πυροσβεστικής ανά τη χώρα, όπως ορίζει η προκήρυξη. Το «Εθνος – Εργασία» δίνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα προσόντα των υποψηφίων, τις διευθύνσεις των αρμόδιων υπηρεσιών και τα στάδια του διαγωνισμού. Ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος, κυρίως για τις 600 θέσεις που θα καλυφθούν από μη εποχικούς πυροσβέστες.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΕ 10.000 ΝΕΟΥΣ
Επιδότηση διδάκτρων για εγγραφές στα ΙΕΚ
Το χρονοδιάγραμμα για εγγραφές σπουδαστών και προσλήψεις εκπαιδευτικών. Τα κριτήρια για τη χορήγηση κουπονιού κατάρτισης, με το οποίο επιδοτούνται τα δίδακτρα.

ΔΗΜΟΙ
320 εποχικοί σε παιδικούς σταθμούς
Νηπιαγωγοί, μάγεροι, τεχνίτες σε 51 δήμους.

ΔΕΗ
121 τεχνίτες και ταμίες σε 10 πόλεις
Νέες εποχικές θέσεις προκηρύσσουν οι υπηρεσίες της.

ΟΚΑΝΑ
15 μόνιμες θέσεις για πτυχιούχους
Προσλήψεις αορίστου χρόνου σε 4 ειδικότητες.

ΕΛ.ΑΣ.
Αιτήσεις έως τη Δευτέρα

ΛΙΜΕΝΙΚΟ
Ανοιχτοί 5 διαγωνισμοί

ΕΥΡΩΠΗ
Καριέρα για φαρμακοποιούς σε εταιρείες 10 χωρών – ‘Εθνος – 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Αύγουστος, 2011, 12:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr