83 υπάλληλοι στην «Κοινωνία της Πληροφορίας»

Στη σύναψη 83 συμβάσεων μίσθωσης έργου προχωρεί η Ανώνυμη Εταιρεία «Κοινωνία της Πληροφορίας» για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών του έτους 2011.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1794 08.08.2011, τεύχος Β΄, προβλέπει ότι η διάρκεια των συμβάσεων ποικίλλει και κυμαίνεται από επτά έως και 25 μήνες και οι επιτυχόντες θα αναλάβουν την υλοποίηση δράσεων στις Κεντρικές Υπηρεσίες της Α.Ε., αλλά και στο Γραφείο Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, η πλειονότητα των θέσεων αντιστοιχεί στις ακόλουθες υπηρεσίες:

– Γραφείο Αντιπροέδρου Κυβέρνησης, 45 θέσεις,

– Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, 17 θέσεις για το χρονικό διάστημα των 24 μηνών, και

– Υποστήριξη διαδικασιών «Ανοιχτής Διακυβέρνησης», 13 θέσεις με συμβάσεις διάρκειας 25 μηνών.

Εξι άτομα θα αναλάβουν για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών Ενέργειες Υποστήριξης και Παρακολούθησης Υλοποίησης Δράσεων και δύο θα τοποθετηθούν στις Κεντρικές Υπολογιστικές Δομές της Κοινωνίας της Πληροφορίας με δωδεκάμηνες συμβάσεις.

Ειδικά για τις 45 θέσεις στο γραφείο Αντιπροέδρου, 29 εξ αυτών θα καλυφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις, εννέα με συμβάσεις δέκα μηνών, πέντε για το χρονικό διάστημα των 21 μηνών και δύο για το χρονικό διάστημα των επτά μηνών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Αύγουστος, 2011, 12:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠροβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr