Χαμός για το φράγμα Νεστορίου. Σφοδρή επίθεση από ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Κίνδυνος να μην γίνει ποτέ το έργο

Φράγμα Νεστορίου – »Οικολογική Βόμβα, το φράγμα στον Αλιάκμονα θα πλημμυρίσει εκατοντάδες στρέμματα, αφανίζοντας το σύνολο του προστατευόμενου δάσους, οικολογική ζημιά». Σοβαρές οι καταγγελίες της περιβαλλοντικής οργάνωσης στην εφημερίδα REAL NEWS.

Τοπικά ο κ. Ψαρούδας ( ΚΑΛΛΙΣΤΩ) συνεργάζεται στενά ( 1.200.000 LIFE) με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Σαββόπουλο »εκτελώντας » το περίφημο πρόγραμμα που το ελέγχει η εισαγγελία της Καστοριάς.

Οι καταγγελίες, αναφέρει η εφημερίδα, για την μεγάλη καταστροφή που συντελείται στο Νεστόριο έχει φτάσει για αυστηρό έλεγχο στο γραφείο της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το δημοσίευμα που έχει αναστατώσει τον δήμο Νεστορίου:
REAL PLANET Για φράγμα
REAL PLANET, για φράγμα Νεστορίου ( 2)

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Σεπτέμβριος, 2011, 12:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Χαμός για το φράγμα Νεστορίου. Σφοδρή επίθεση από ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Κίνδυνος να μην γίνει ποτέ το έργο”

 1. BOUROU BOUROU

  Να, αυτοί είναι. Απο μπροστά όλα καλά και απο πίσω στην φέρνουν, οι λεγόμενοι ‘οικολόγοι’
  Αυτή είναι η δουλειά τους, αυτό κάνουν οι πάσης φύσεως πουλοπιάστες φυσιοδήφες ανεπάγγελτοι. Κινδυνολογούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την ανάπτυξη.

  Αν δεν φοβόντουσαν που είναι στην Καστοριά, μπορεί να ήταν στο ίδιο στρατόπεδο με τους άλλους υπερ των ming και της πετρελαιογούνας!!
  Πάλι καλά είναι εδώ και το σκέφτονται!!

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr