ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.

23:01 – ΔΕΙΤΕ video από την συνεδρίαση –

Απών από όλα τα σημαντικά θέματα ο Γ. Τσαμίσης.

Στην ουσία το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς με τις πρόχειρες κατά πλειοψηφία αποφάσεις που παίρνει για το περίφημα θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αφήνει τον καθένα μας να λειτουργεί αυθαίρετα. Ενώ δημοτικοί σύμβουλοι προτείνουν ειδικό πάρκο κεραιών ώστε όλες οι κεραίες να μην βρίσκονται στην πόλη, ο δήμαρχος Καστοριάς και η ομάδα του συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα.

Τρία χρόνια τώρα δεν έχουν λύσει ένα πρόβλημα, αλλά ειδικά το θέμα αυτό πιστεύαμε πως θα το αντιμετώπιζαν με μεγαλύτερη σημασία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιούνιος, 2010, 11:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.”

 1. Νίκος

  Α!! ρε τσιρκο ειναι ……….μαστε τους σε ενα χωρο, βαλτε τους μεσα…. Και δεν απευθύνονται σε ηλιθίους αλλά σε ιθαγενείς ενός άλλου κόσμου που σε λίγο θα μας μοιράσουν καθρεφτάκια και χάντρες να μας ηρεμίσουν συνδημότες μου και φιλέ Πάνου…….Βραβεύστε τους με ανικανότητα

 2. Γιώργος Πάνος

  Διευκρίνηση για σχόλιο φίλου στο γραφείο: «άρχωνται» και «άρχονται»
  Οι δήμαρχοι «άρχονται» (διοικούν και εντέλλουν) των υπηρεσιών και «άρχωνται» (διοικούνται) από τους δημότες που τους εξέλεξαν. Στην Καστοριά δεν ισχύει κανένα από τα δύο.

 3. Γιώργος Πάνος

  Τελικά πολύ καλά έκανα που δεν πήγα να παρακολουθήσω το δημοτικό συμβούλιο.Τις ίδιες ανοησίες ξαναβλέπω.

  Το να ψηφίζεις αρνητικά και στη συνέχεια να μην κάνεις τίποτα για την απομάκρυνση των κεραιών που ήδη είναι παράνομα εγκατεστημένες είναι υποκρισία και δειλία. Εν όλίγοις φαυλότητα. Το να μη σχεδιάζεις στρατηγικά και υπεύθυνα το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας στην πόλη φανερώνει πολιτική, διοικητική άρα και ηγετική ανεπάρκεια.

  Ο Τσαμίσης εξαφανισμένος για άλλη μία φορά. Στις κατ’ιδίαν συζητήσεις με τους δημότες άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε.
  Γνωρίζουν άραγε οι δημότες ότι με δική του εντολή συγκροτείται συνεργείο κατεδάφισης; Τι κάνει για την κεραία στην Ορεστείων 7; Μήπως προσβλέπει στις (όποιες) ψήφους Μπαλλή για το Νοέμβριο; Μήπως αυτό δικαιολογεί ότι επί δύο έτη οι υπηρεσίες δεν εξέταζαν το θέμα αυτό; Και αν ο δήμαρχος απουσιάζει, τι κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας; Είναι τόση η ανεπάρκειά τους που αδυνατούν να καταλάβουν ακόμη και το προφανές: αυτός που θα πρωτοσταστήσει στην κατεδάφιση των παράνομων κεραιών, μόνο εκλογικά οφέλη θα έχει.

  Άλλοι δήμαρχοι δίνουν μάχες για την απομάκρυνση των παράνομων κεραιών, στηρίζοντας εντός και εκτός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου τις αποφάσεις των υπηρεσιών τους. Εκείνοι βέβαια είναι δήμαρχοι. «Αρχωνται» δηλαδή στους «δήμους» τους.Εδώ απλά κοροίδευόμαστε μεταξύ μας με κουτοπονηριές από ένα δήμαρχο που πιστεύει ότι απευθύνεται σε ηλιθίους.

  Εντός του δημοτικού συμβουλίου δηλώνουν κατά των κεραιών αψήφιστα (και βλακωδώς) και σφυρίζουν αδιάφορα μετά όταν πρέπει να προστατεύσουν στην πράξη την υγεία των κατοίκων με την απλή εφαρμογή των αποφάσεων που οι ίδιοι έλαβαν. Ο Κοντόπουλος εγήξησε τα προφανή σχετικά με τις κεραίες αλλά αυτός τ’α πε αυτός τ’ακουσε.

  Βραβεύστε τους απόδημους επιφανείς Καστοριανούς. Με την ανικανότητα σας αλλά πρωτίστως (και κυρίως) με την ανεντιμότητα σας, διασφαλίζετε ότι οι μόνοι επιφανείς Καστοριανοί θα είναι πλέον οι απόδημοι.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr