Αιχμές Κεπαπτσόγλου για την λειτουργία του επιτρόπου Δ. Μακεδονίας που ελέγχει τις αποφάσεις των δήμων

Στην τελευταία του επιστολή προς τον πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Ορεστίδος σε κάποιο σημείο αναφέρει καθαρά παράδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας του επιτρόπου.

ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ :

» Όταν με την πέννα του Ελεγκτικού Συνεδρίου απορρίπτονται δαπάνες άμεσα αναγκαίες , όπως, πολύ απλά, η  πληρωμή έκτακτου προσωπικού (μια και δε μπορούμε να προσλάβουμε μόνιμους υπαλλήλους). Κι ας προβλέπονται σύμφωνα με τον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας 43 θέσεις εργατοτεχνικού προσωπικού και εργατών καθαριότητας, ενώ εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις λειτουργικές μας ανάγκες μόνον με 21. Μήπως λειτουργικές ανάγκες όπως η καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, η αποκομιδή σκουπιδιών, η συντήρηση κοινόχρηστου φωτισμού και δικτύων ύδρευσης, η αδιάλειπτη παροχή ποιοτικού πόσιμου νερού είναι είδος πολυτελείας και όχι η ελάχιστη υποχρέωση του Δήμου προς τους δημότες του; »

κ. Επίτροπε ανάλογες τέτοιες αποφάσεις κόβεται και από τον δήμο Καστοριάς;

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Σεπτέμβριος, 2011, 9:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr