Λιάντσης : Αναξιόπιστη & ανακόλουθη η Δημοτική Αρχή Καστοριάς

Με αφορμή την αποκάλυψη μας για την τρομερή αύξηση των δημοτικών τελών που προσπάθησε να φέρει με εισήγηση η ηγεσία του Δήμου Καστοριάς, και μετά τις σφοδρότατες αντιδράσεις των πολιτών η Δημοτική ομάδα του Κ.Λιάντση εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση:Με την ανακοίνωση αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την επιχειρούμενη τρομακτική αύξηση των δημοτικών τελών σε Δ.Δ του Δήμου Καστοριάς. Η αύξηση αυτή επιχειρείται σε μια στιγμή μεγάλης οικονομικής κρίσης που τα αποτελέσματα της αντανακλώνται στους δείκτες ανεργίας της περιοχής μας, έρχοντας να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τους οικονομικούς προϋπολογισμούς των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι των προεκλογικών υποσχέσεων περί μη αύξησης των δημοτικών τελών, για μη επιβάρυνση των συμπολιτών μας, η παρούσα Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται αναξιόπιστη και ανακόλουθη σε σχέση με ότι υποσχόταν και δεσμευόταν. Έτσι σήμερα παρατηρούμε να αποφασίζει ότι είχε δεσμευτεί ότι δεν θα κάνει, και να μην υλοποιεί όσα είχε υποσχεθεί ότι θα πραγματοποιήσει.

Συνιστούμε λοιπόν στη Δημοτική Αρχή να επικεντρωθεί στην πραγματοποίηση έργου και όχι στην μετατροπή του Δήμου σε Υπουργείο οικονομικών που επιβαρύνει άδικα τους συμπολίτες μας με υπέρογκα τέλη.

 

Συνδυασμός

 

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Σεπτέμβριος, 2011, 6:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr