Εκτέθηκαν και δεν μπορούν να το μαζέψουν το όλο θέμα. Τρέχει και δεν φτάνει ο δήμαρχος Καστοριάς. »Μην τολμήσεις» το μήνυμα των πολιτών.

Προσπαθούν κάποιοι να κρυφτούν ώστε να δείξουν σε όλους μας ότι δεν γνώριζαν για τις απίστευτες και παράνομες αυξήσεις δημοτικών τελών που θέλησε να περάσει η δημοτική αρχή Χατζησυμεωνίδη με εισήγηση ( την έχουμε ολόκληρη) Τ. Πολυγιάννη, στην αυριανή οικονομική επιτροπή.

Σας ξεκαθαρίζουμε σήμερα πως οι πάντες γνώριζαν. Η αυξήσεις των δημοτικών τελών έχουν περάσει πριν μερικές εβδομάδες από την λεγόμενη εκτελεστική επιτροπή του δήμου Καστοριάς στην οποία μετέχουν υπό την προεδρεία του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη όλοι οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΚ και του νομικού προσώπου.

Δεν αντέδρασε κανένας, καλά είμαστε σοβαροί είπατε ναι σε αυξήσεις 570%.

Κάποιοι μας τηλεφωνούν και μας λένε ότι δεν ξέραμε το νούμερο απλά κάποια σηζήτηση έγινε.

Απάντηση, καλά εσείς έτσι δουλεύεται, για τόσο κρίσιμα θέματα γίνονται τελικές εισηγήσεις με απλές κουβέντες και όχι προηγούμενες αποφάσεις;

H προχειρότητα και η ανευθυνότητα κύριοι και κυρίες σε όλο της το μεγαλείο.

Το όλο καυτό θέμα που δείχνει άγνοια νόμων και το κυριότερο δείχνει αδιαφορία για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των συμπολιτών μας, πέρασε από την εκτελεστική επιτροπή και έγινε εισήγηση των οικονομικών υπηρεσιών ( ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ-ΠΟΛΥΓΙΑΝΝΗ) για την αυριανή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Αυξήσεις σε όλη την περιφέρεια που φτάνουν και στο εξωπραγματικό 570%.

Μεσοποταμία, Μακεδνών,Κορησός,Αγία Τριάδα, οι πάντες ανάστατοι, άσχετα με το τι στήριξαν στις τελευταίες εκλογές.

Βλέποντας τις αντιδράσεις ο Μ. Χατζησυμεωνίδης » αδειάζει » τον Τ.Πολυγιάννη ζητώντας νέα εισήγηση.

Δηλ. τι έχει αλλάξει και θέλετε άλλη εισήγηση, αφού τα είχατε συζητήσει στο επίσημο όργανο της εκτελεστικής επιτροπής.Τώρα όλοι θα προσπαθήσουν με άλλη εισήγηση ( δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς) αύριο να το φέρουν στην οικονομική επιτροπή λέγοντας πως »ε, δεν ήταν και η τελική εισήγηση» και άλλες τέτοιες ανόητες δικαιολογίες.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή με αυτή την κίνηση της δείχνει καθαρά πως έχει χάσει κάθε επαφή με την τοπική και πανελλαδική πραγματικότητα.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Σεπτέμβριος, 2011, 7:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr